Rust creëren door beweging

medische reflexologie

Last van fysieke en/of psychische klachten? Slaat de bestaande behandeling niet (voldoende) aan? Is het advies om te leren leven met pijn?

Een beetje beweging in het water houdt het leefmilieu veel beter in evenwicht. Mensen bestaan voor het overgrote deel uit water. Om die reden welvaren mensen het beste (positief) als er beweging is in het leven." Maar wat als beweging in het leven door (acute/chronische) pijn belemmerd wordt?

Hoe fijn zou het zijn om RUST te creëren door beweging?

Wanneer de wil en motivatie aanwezig is om letterlijk en/of figuurlijk (weer) in beweging te komen maar begeleiding gewenst is, staat Lifestyle MAKAI klaar!

Waarom
Lifestyle
MAKAI

Belemmering in de beweging door pijn veroorzaakt onrust. Door onrust raakt uw lichaam en uw omgeving ontregeld. Lifestyle MAKAI begeleidt u door vanuit een ander invalshoek naar uw klacht te kijken.

Heel uw lichaam en uw lifestyle staan daarbij centraal. Lifestyle betekent hoe gaat u in uw leven om met diverse componenten t.w. fysiek, (sociaal) emotioneel, mentaal en spiritueel (innerlijke rust) op dagelijkse basis. Door in beweging te komen maakt onrust weer plaats voor rust.

Kom in beweging (actie) vanuit het hoofd en het hart uit liefde voor het lichaam!

Doel

Mensen begeleiden met hun hulpvraag. Door te kijken naar de leef- en werkomstandigheden zal niet alleen de hulpvraag worden aangepakt maar ook de kwaliteit van leven verbeteren door het doorbreken van gedragspatronen. Mensen bewust maken van hun levensstijl en lichamelijke functioneren waarbij het beter is kleine veranderingen in het leven te maken dan drastische veranderingen die slechts tijdelijk worden volgehouden.

MAKAI

Ik ben MArtha KAInama. Wilt u weten wie ik ben, lees de samenvatting van mijn leven.

mijn verhaal

Werkwijze

Er wordt via lichaamsgerichte therapie gewerkt waarbij medische reflexologie m.n. de voeten de basis is. Door de lichamelijke aanraking wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam aangewakkerd waardoor het lichaam zelf zich kan ontgiften, stimuleren en (her)activeren zodat op den duur de lichamelijke processen weer genormaliseerd is.

Daarnaast worden er ook tips en handvaten aangereikt met betrekking tot zelf de pijn te behandelen, voeding en beweging. Na het eerste contact ontvangt u per mail een behandelovereenkomst en een klachtenlijst. Deze neemt u ingevuld mee naar het eerste consult.

Het eerste consult bestaat uit het afnemen van een anamnese, voetdiagnose en een ontspannende behandeling. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld welke tijdens het vervolgconsult in gezamenlijk overleg wordt besproken. In het behandelplan wordt tevens het gewenste en realiseerbare resultaat vastgelegd. Positieve effecten zijn veel voorkomend maar kunnen niet gegarandeerd worden.

Bovenstaande werkwijze geschiedt zonder medicatie en dient als alternatief of aanvulling op de reguliere zorg en zal nooit de reguliere behandeling vervangen. Er kan ten alle tijden terug- of doorverwezen worden naar een (huis)arts of specialist.

Tarieven

Consult Duur Prijs
Eerste ± 90 minuten € 75,00
Tweede ± 60 minuten € 50,00

Bij kinderen wordt de duur en tarief naar rato in rekening gebracht.

Betaalwijze: contant na elke behandeling
(geen pinautomaat aanwezig).

Factuur ontvangt u direct of wordt per mail
opgestuurd. Afhankelijk van uw aanvullende
verzekering wordt de factuur door de
zorgverzekeraar geheel of gedeeltelijk vergoed.

contact opnemen voor een consult of meer info

Leef als een vis in het
water……op een manier dat bij jou past!